logo         

Szolgáltatások

Szakértelem, magas minőség és kedvező ár

Amennyiben cégünk szolgáltatásait veszi igénybe, biztos lehet benne, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. Ezért is vállalunk a kivitelezési munkáinkra 10 év garanciát. A kivitelezést kedvező áron végezzük, sőt szakvéleményt is adunk. Szerelt kémény, kondenzációs és turbós kémény kivitelezése előtt ingyenes árajánlatot készítünk Önnek. Nemcsak új kémények építésével foglalkozunk, javítási, felújítási és karbantartási munkákat is végzünk. Megoldjuk a magasítást és a kéményjárat-bővítést, a gyűjtőkémény kiváltását. A lakossági ügyfelek mellett bátran fordulhatnak hozzánk azok is, akiknek ipari szintű megoldásokra van szüksége. Foglalkozunk saválló kéménybélelés, régi és új típusú furan-flex kéménybélelés kialakításával. Megbízhat minket koromtalanítással és kéménykotrással, valamint infrakamerás kéményvizsgálat elvégzésével. Segítségére leszünk a kéményseprői szakvéleménnyel kapcsolatos ügyintézésben is.

Bármilyen kéménnyel kapcsolatos ügyben hívhat minket, és mi mindent megteszünk, hogy megoldjuk problémáját.

Kéménybélelés

A kéménybélelés azon kivitelezői munkák közé tartozik, amelyek tökéletes pontosságot és komoly felkészültséget követelnek. Már a megfelelő módszer kiválasztásához is jelentős szaktudás szükséges. A technológia- és anyagválasztás során temérdek szempont alapján döntjük el, mi lesz a legcélravezetőbb ügyfeleink számára. Figyelembe vesszük a tüzelési technológiát, az eszköz típusát és számos egyéb tényezőt is. Itt többet megtudhat a kéménybélelés menetéről.

Szerelt kémény

A szerelt kémény az utóbbi évek közkedvelt megoldása, ami főként a gyors és tiszta kivitelezésnek köszönhető. Ráadásul az ára is jóval alacsonyabb, mint egyéb kéménytípusoknak. A kedvező ár és a rövid idő alatt elvégezhető kivitelezés nem jelenti azt, hogy ez a típus kevésbé lenne hatékony. Felhasználási területe igen széles, hiszen bármilyen tüzelőanyaggal működő eszköznél alkalmazható. Érdemes szerelt kémény mellett döntenie, ha jelenlegi kéménye túl szűk, vagy új kéményre van szüksége. Ismerje meg a szerelt kémény további előnyeit!

Turbós kémény

Zárt égéstérrel rendelkező eszközökkel alkalmazható típus, amely egy ventilátor segítségével nyomásálló csövön vezeti el az égéstermékeket. Kivitelezése megoldható akár meglévő kéménnyel is a kéménybélelés során. Két fajtáját különböztetjük meg: a koncentrikus és a szétválasztott rendszerűt. A koncentrikus – cső a csőben – rendszerben a levegőt a külső csövön vezetik be, míg a szétválasztott rendszerben egy második csövön jut be a levegő. Oldalunkon részletes leírást talál a turbós kémény kivitelezéséről.

MjFiNz